Activiteiten

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van diverse activiteiten te boeken via 7th Scent.

Uiteraard  kunnen we deze aanpassen en uitbreiden op jouw verzoek.

Boekingen en prijzen:info@7thscent.com

Paardrijden

Onze locatie is perfect voor paardenliefhebbers die graag  een bosrit   maken in deze mooie omgeving,  manege's zijn op diverse locaties in de regio te vinden .
Ook kunnen hier in de buiten of binnenrijbaan paardrijlessen gevolgd worden. 
Het meebrengen van eigen paarden valt ook onder de opties. 

Schapenboerderij

 Op 45 min afstand van Casa 7th Scent kun je genieten van een rondleiding op een locale schapen boederij. De schapen leven in een gebied van wel 20 hectare bos, waar ook olijfbomen groeien. 
De biologische producten van de schapen zoals yoghurt, kaas, enz worden door de eigenaar zelf verwerkt en gebruikt voor het gezellige restaurant en verkoop in het winkeltje. 
De olijven zijn biologisch geteeld en worden in het najaar geoogst en geperst op deze locatie tot olijfolie, welke gebruikt wordt in het restaurant en voor de verkoop in het winkeltje.
Deze prachtige boerderij is recent gerestaureerd, het is een plaatje om te zien. De rondleiding word gecombineerd met een traditionele lunch van verse biologische producten. 

Winetour

Wat natuurlijk ook niet te missen is in het Toscaanse plaatje zijn de prachtige druivenvelden met de daarbij horende locale wijnmakerijen
Hier krijg je een rondleiding  door de wijnvelden en wijnmakerij met uitleg over de oorsprong en proces van het maken van de lekkerste locale wijnen. Na de rondleiding volgt uiteraard het proeven van diverse wijnen met locale  hartige hapjes.